Snabborder
Logga in
  • Varukorgen innehåller inga artiklar!
Totalsumma
0 kr
Skriv ut inköpslista
Har du båt har vi resten
Trygg E-handel

Kan vi hjälpa till?

08-777 5200
Telefontider:
Mån-fre: 11-13, 14-17
Lör: 10-14

Öppettider-Länna

Måndag - Fredag 9.30-18
Lördag 10-14, Söndag 10-14

Läs mer här

Snabbaste vägen till oss med SL

Du är här: Startsidan » Privacy Policy

Privacy Policy

PRIVACY POLICY

HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?
När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information. Den information du lämnar ifrån dig är en förutsättning från vår sida för att kunna leverera din beställning.
Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

25 maj 2018 träder en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som rättigheterna som konsument stärks.


SAMMANFATTNING AV VÅR INFORMATIONSHANTERING
Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor.

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner SVEA ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och Teller.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Här kommer en mer detaljerad beskrivning.


VILKA SYSTEM HAMNAR DINA UPPGIFTER I?
När du handlar hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig.


WEBSERVER HOS GRIFFEL
Vi använder en säker databas som administreras endast av BåtAccenten. Det är en databas där våra produkter, våra sidor med text och allt annat (inklusive den här sidan) du ser i webshopen finns samlat. När du lägger en beställning på www.bataccenten.se så gör du det i vår aktiva databas på vårt webhotel.
I beställningen finns information om vilka produkter du köpt av oss, hur du betalat (men ingen information om kreditkort, personnummer eller liknande), den adress vi ska skicka varorna till. All den information som du knappar in vid orderbeställningen. Alla dessa uppgifter radaeras per automatik efter 60 dagar. 


DINA KUNDUPPGIFTER
En kopia på orderbekräftelsen går per automatik till både dig som kund och till BåtAccentens mailserver som ligger belägen hos ZEDCOM i Östersund.
Samma information som finns på orderbekräftelsen läggs dessutom in i vårt affärssystem Mamut. Mamut ligger på vår fjärrserver hos ZEDCOM. BåtAccenten är administratör till all information på fjärrservern och ingen bearbetar dina uppgifter förutom vi.


SVEA
När du kommer till kassan så måste du betala för dina varor. Där kan du välja mellan flera olika betalsätt. Klarna har ett system där orderns innehåll syns, det kan se ut så här: "850.s_3 Baltic Aqua 79-90 kg 229 kr"

Har du frågor kring hur SVEA behandlar din information måste du kontakta dem.


HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?
Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk i informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.


VARFÖR SPARAR VI INFORMATION?
Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.


COOKIES
Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg. Vi använder dessutom Googles tjänst Google Analytics, vilken använder Cookies.


INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER
Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.


TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS
Den information vi sparar finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.
Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@bataccenten.se


TILLGÅNG TILL, UPPDATERING OCH KORRIGERING AV DINA PERSONUPPGIFTER
Om du vill ha information enligt ovan ska du skicka begäran till oss. Begäran ska skickas till info@bataccenten.se tillsammans med vidimerad kopia av giltig ID-handling.
BåtAccenten vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till BåtAccenten förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller adress eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@bataccenten.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

 

« Tillbaka

Alltid miljöfrakt

Vi skickar alla paket med DHL Miljöfrakt, en tjänst som minskar utsläppen av fossilt koldioxid i atmosfären.

Leveransvillkor / Sök paket

Enhetsfrakt
49 kr
inom Sverige

Betalning

Läs mer här

Säker kortbetalning

Navionics sjökort

Navionics sjökort online

Sociala medier

BåtAccenten på Facebook

Titta in i butiken

Titta in i butiken

Senast besökta produkter